Bejelentés


Rúnatitkok Fedezd fel a Benned lévő Istennőt!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Rúnaszemináruim

Idén első alkalommal kerül sor Magyarországon egy rúnaszemináriumra, melynek időpontja az 2012. augusztus 18.-19.-i hétvége Még lehet jelentkezni!

tovább >>

RÚNATITKOKA rúna titkot jelent.

A régi időkben ugyanis titokban tartották a sámánok tudását és a rúnákkal végzett munkákról szóló ismereteket, s azokat a rúnasámánnők - vagy sámánok - csupán bizonyos próbaidő elteltével (vizsgákat követően) adhatták tovább azoknak, akik bizonyosan nem éltek volna vissza a megszerzett tudással.

Ezeknek az ismereteknek nagy hatalma van.

Manapság már valamennyi titkos tudás hozzáférhető bárki számára, s nem mindig vezetik nemes célok azokat, akik birtokolják, és felhasználják azt. Pontosan úgy, ahogyan egy kést is lehet értelmes módon használni, ám mégis gyakran előfordul, hogy ölnek vele.

Ennek megfelelően a rúnákat is használhatjuk jó célokra, gyógyításra, de ugyanúgy pusztításhoz is.

Mielőtt tehát a rúnákkal szeretnél foglalkozni, kérdezd meg magadtól, hogy jó ügy érdekében akarod-e őket használni. Fontold meg: minden, amit a világnak adunk, egyszer majd többszörösen tér hozzánk vissza.

Most azonban beszéljünk inkább arról, mit is tehetnek érted a rúnák. Egyfelől tanácsot adhatnak olyan helyzetekben, amikor döntést kell hoznod, pl.: Mit jelent számomra egy továbbképzés? Mi a feladatom, mit kell megtanulnom partnerem vagy partnernőm által? Úgy hiszem magad is találhatsz épp elegendő kérdést.

A rúnák különlegessége abban rejlik, hogy segítenek neked céljaid megvalósításában. Ha például egy vizsga letételéhez van szükséged segítségre, esetleg egy új, jobb munkahelyet keresnél, egészséges szeretnél lenni egy betegség után, valamennyi vágyad beteljesítésében támogatásra lelhetsz a rúnák által.

Ha sikerült felkeltenem a kíváncsiságodat, és még többet szeretnél megtudni a rúnák használatáról, akkor valamennyi kérdésedre választ kaphatsz Inanna rúnakönyvében, melynek címe:

Fedezd fel a Benned lévő Istennőt!Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Szöllősi Gabriella [ 2015-03-18 23:02 ]

Érdeklődöm, hogy hogyan lehet Inanna könyvéből egy példányt vásárolni?
Válaszukat előre megköszönve:
Szöllősi Gabriella
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!